Organisatoren

Organisatoren

 

 ivn Het IVN draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap.
De Hollandsche Molen logo De Hollandsche Molen streeft ernaar molens in stand te houden en te doen functioneren in een passende omgeving.
stichting natuur en milieu thumb Stichting Natuur en Milieu is een onafhankelijke organisatie. Zij werkt aan een schoon milieu en een rijke natuur via dialoog, lobby, juridische actie en publicitaire druk.
Vrienden van het Platteland logo Vrienden van het Platteland zet zich in voor het behoud en ontwikkeling van een aantrekkelijk, leefbaar en vitaal platteland.
ecolabel  Het Europees Ecolabel oftewel ´de bloem´, is het keurmerk voor milieuvriendelijkere producten en diensten binnen Europa.
Stichting Ark Stichting Ark staat voor nieuwe landschappen waarin natuur de vrijheid krijgt, en mensen de ruimte ervan te genieten.
Het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme Het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme streeft er naar het platteland te behouden en veel mensen hiervan te laten genieten.
De Gelderse Bezoekerscentra De Gelderse Bezoekerscentra bieden een uitstekende uitvalsbasis om de provincie Gelderland te ontdekken. Dat kan via èèn van de vele activiteiten die de aangesloten centra te bieden hebben.
kleineaarde Bij De Kleine Aarde kunt u kennis maken met een leuke en milieuvriendelijke manier van leven.
logonp De twintig Nationale Parken vertegenwoordigen de topnatuur in Nederland. Voor een actieve beleving van een van die topnatuurgebieden zie al onze websites
naturalislogo Dichter bij de Natuur.
Greenwish GreenWish is een platform voor mensen die zich actief willen inzetten voor een duurzame samenleving.
Pieter Vermeulen Museum Beleef natuur en landschap van Kennemerland in het Pieter Vermeulen Museum te IJmuiden en kom alles te weten over vleermuizen.
Bomenstichting De Bomenstichting werkt aan het verbeteren van zorg en respect voor bomen.
kasteelgroneveldlogo Kasteel Groeneveld, gelegen op landgoed Groeneveld is het nationaal centrum voor bos, natuur en landschap gevestigd. In Kasteel Groeneveld zijn verrassende tentoonstellingen over natuur en landschap te bezichtigen.
Natuurmonumenten Natuurmonumenten stelt natuur, landschap en cultuurhistorie veilig door gebieden aan te kopen en te beheren.
Omniversum Expeditie Omniversum. Zoveel te ontdekken.
Staatsbosbeheer Staatsbosbeheer beheert, ontwikkelt en herstelt de Nederlandse natuur al ruim honderd jaar; robuuste bossen, schitterende duinenrijen en uitgestrekte weidegebieden met een bijzondere flora en fauna.
connexxionlogo Er op uit tijdens de Groene Maand met de voordelige dagkaart!
Fietsersbond De Fietsersbond komt op voor de belangen van fietsers en zorgt voor meer en betere fietsvoorzieningen.
landallogo Landal GreenParks. Alle ruimte om jezelf te zijn.
larenstein Hogeschool Larenstein is de grootste groene hogeschool van Nederland, met hbo-opleidingen op het gebied van de inrichting van de buitenruimte.
site logo Met zo'n 80 vestigingingen in Nederland is De Natuurwinkel dé plek om lekkere natuurlijke producten te kopen. Van biologische kwaliteit natuurlijk!
Rabobank Rabobank is de grootste en oudste financier van groenprojecten, waaronder bos en natuur, duurzame landbouw en duurzame energie.
Stayokay Stayokay is een keten van 30 hostels die verspreid liggen over heel Nederland.
Klok Eco Klok Eco was- en reinigingsmiddelen zijn voorzien van het Europees Ecolabel. Een goed en groen alternatief!
ANWB Wegenwacht, wegwijzers, Alarmcentrale, de Kampioen. Behalve deze bekende zaken biedt de ANWB informatie, advies, hulp, producten en diensten op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer.
Girafpas Je beleeft zoveel meer met de GirafPas. Onmisbaar voor elke Dier- en Natuurliefhebber.
Grasduinen Schitterende foto's, inspirerende reportages en routekaarten om zelf de natuur te ontdekken. Dat biedt Grasduinen, het enige onafhankelijke natuurmagazine, elke maand weer.
NS Altijd in beweging.
oppadlogo Op pad. Buitensport van binnenuit.
Plus Magazine Met ruim 1 miljoen lezers is Plus Magazine het grootste maandblad van Nederland, met informatie over onder andere financiën, gezondheid, natuur en nog veel meer!
Meteo Consult

Etibioinformatics.nl