Trouwen in het groen

Trouwen in de buitenlucht is bij steeds meer stellen erg populair. Trouwlocaties wordt steeds extravaganter en daarbij wordt er steeds vaker gekozen voor locaties in de buitenlucht, midden in het groen of op het strand. Zeker voor kleine gezelschappen is een buitenlocatie meer dan geschikt. Buiten trouwen is uniek, zeker wanneer het belangrijkste moment van de trouwdag, de huwelijksvoltrekking ook buiten kan plaatshebben. Bij veel unieke trouwlocaties word de mogelijkheid geboden om buiten te trouwen. Dit vindt dan meestal plaats in een riante tuin, aan het water of in een bijzondere tuin van de trouwlocatie. Het is niet alleen een extra dimensie voor jullie trouwdag maar ook een zeer speciaal voor de trouwfoto’s en trouwfilm in de trouwreportage. In zon omgeving is het dragen van een smoking erg chique. 

Slecht weer
Slecht weer kan een behoorlijke spelbreker zijn bij een dag die vaak al een jaar vantevoren wordt gepland. Een vrij gekozen huwelijkslocatie ergens in de natuur, aan het water of bij ieder particulier gebouw geeft onvoldoende garantie voor de gevolgen bij slecht weer. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor een trouwlocatie in het buitenland. Het is dan ook goed om te kunnen vertrouwen op de organisatie van een landgoed, kasteel, partycentrum of culturele locatie waar je buiten kunt trouwen, zodat tijdens het grote feest de mogelijkheid om bij slecht weer zelfs nog op het laatste moment naar binnen uit te wijken, in een sfeervolle trouwlocatie waar ook met regelmaat huwelijken worden voltrokken.

Groene Maand heeft de herfst omarmd en is nieuwsgierig naar alle stellen die in september gaan trouwen. Dus heb je een mooie foto van jullie in een mooi trouwpak of trouwkostuum dan kun je naar ons sturen: info@groenemaand.nl.

Etibioinformatics.nl