Groene bewakingsbeelden

BEVEILIGINGSBEELDEN VAN JE IP CAMERA KUNNEN OP MEERDERE MANIEREN WORDEN OPGESLAGEN.

De meeste Ip camera’s worden geleverd met een ingebouwd geheugen of een sd geheugenkaart. Hierop kunnen de beelden worden bewaard. Nadeel is dat de kaart gemakkelijk gestolen kan worden en er beperkt geheugen beschikbaar is waardoor je slechts enkele uren terug kan zien. Een low budget oplossing die wat ons betreft geen duurzame en veilige oplossing bied.

Het is ook mogelijk de beelden je van Ip camera op te slaan op een NVR recorder. Een NVR recorder is voorzien van een losse hardeschijf. De hardeschijf kun je vervangen voor een exemplaar met 1,2 of 4 TB waardoor je enkele weken beeld kunt opnemen. Op een NVR kunnen meerdere camera’s worden aangesloten, afhankelijk van het aantal beschikbare kanalen. Voor systemen met 4 of meer camera's is een NVR recorder aan te raden.

Door de IP technologie is het mogelijk je Ip camera direct aan te sluiten op de cloud. Hierdoor heb je geen recorder, hardeschijf, beeldscherm en andere hardware meer nodig om de beveiligingsbeelden op te nemen en terug te kijken. Voor systemen met enkele camera's, tijdelijk/mobiele systemen, of systemen met een laag budget is dit de beste oplossing.

wat maakt ip camera's zo bijzonder?

De IP techniek maakt het mogelijk om beveiligingsbeelden sneller en met een hogere beeld kwaliteit te versturen t.o.v een analoge camera. Doordat de Ip camera beelden en de voeding door dezelfde UTP kabel kunt laten gaan zijn de systemen eenvoudig aan te leggen zonder kilometers kabels te gebruiken

en de voordelen van een ip camera?

Hoge kwaliteit

Snelle verbinding

Gemakkelijk te verbinden

Voor binnen en buiten

Verkrijgbaar in alle maten en kleuren

Live meekijken

Opnemen in de cloud

Opnemen op een NVR recorder

 

DE TOEPASSINGEN VAN EEN IP-CAMERA

IP camera’s worden in alle kleuren en maten geleverd. De camera’s kunnen daardoor in bijna iedere situatie wel gebruikt worden, zowel voor prive als zakelijk gebruik. Ip camera's zijn leverbaar in verschillende vormen, denk aan een dome, bullet of spy camera. Maar ook verwerkt in bijvoorbeeld een deurbel.

Etibioinformatics.nl